Har du brug for et kompetent kloakfirma til TV-inspektion af dine kloakker og afløb, servicerer vi både private og erhverv i Haderslev, Esbjerg og Vojens. Vi tager os godt af vores kunder, som har brug for os.

Med TV-inspektion kan vi ret hurtigt finde frem til ødelagte kloakrør, kloakledninger og tilstopninger. Det giver os en fordel i forhold til at kunne fejlsøge, så vi hurtigt kan få repareret eventuelle fejl. Vi har eget udstyr og kloak tv, som vi har brugt til at hjælpe vores kunder gennem mange år. Så oplever du problemer med dine afløb, kommer vi gerne ud til dig og ser på sagen.

Grundig TV-inspektion for hurtig fejlfinding

Det kan være svært at se, hvor fejlen er, hvis ikke man har de rette remedier. Vi følger med udviklingen og tager altid de nyeste metoder i brug som for eksempel strømpeforing, der bruges til at reparere ødelagte kloakrør. Disse uhensigtsmæssigheder, der er en obstruktion for kloakkens evne til at fungere optimalt, kan vi finde frem til med en grundig TV-inspektion

Vi tilbyder vores viden og ekspertise inden for kloakservice til alle, der har brug for en kyndig fagspecialist, der kan sit kram. Vi kommer gerne forbi din bopæl og ser på situationen - og skal der en TV-inspektion til, kan vi naturligvis klare den på stedet.

Kloakarbejde til en konkurrencedygtig pris

Skal du have udført professionelt kloakarbejde, hvor der skal en TV-inspektion til, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud til en særdeles konkurrencedygtig pris. Kontakt vores kloakmester omgående i tilfælde af, at du har et tilstoppet afløb eller kloak, så det ikke udvikler sig. Vi kan eksempelvis være behjælpelige med installation af en rottespærrer, der holder rotterne ude af din kloak.

Kontakt os på telefon 20 91 55 66, eller skriv til os på e-mail claus@johnsen-s.dk, når du har behov for vores assistance. Vi kommer så hurtigt, vi kan.