Har du brug for montering af en rottespærre, der sikrer mod indtrængning af rotter i din bolig? Hos Johnsens Entreprenør & Kloakservice er vi specialister i at installere en effektiv rottespærre, der minimerer risikoen for at få rotter i huset. Har du mistanke om rotter, er det om at få gjort noget ved det omgående.

Man kan forhindre rotter i at trænge ind i huse og bygninger fra hovedkloakkerne, hvor de typisk kommer fra og breder sig i hele kloaknettet. Ved at installere en rottespærre kan de ikke komme igennem, og du vil derfor ikke få problemer med dem, hvis du tager affære hurtigt.

Sikre dig præventivt mod rotter med en effektiv montering af rottespærre

Vil du sikre dig præventivt mod et rotteangreb, er en rottespærre et godt tiltag, der kan give dig ro i sindet, så du ikke skal bekymre dig om de små skadedyr. Vi opsætter dem for dig i kloakstikledninger og regnvandsledninger, hvor det er relevant at sætte ind. Bliver dit hus eller bygning først befængt med rotter, er det svært at komme af med dem igen.

Har du brug for en rottespærremontering, kommer vi gerne ud og giver en konkret vurdering af, hvad der skal til. Vi gennemgår grundigt dine kloakker og afløb, så vi kan sikre os bedst muligt. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan bidrage med. Vi kører bl.a. ud til kunder nær Haderslev, Esbjerg og Vojens.

Få et godt tilbud i dag

Er du interesseret i et tilbud på en rottespærre til kloak? Så kontakt os for bestilling, og få et godt tilbud. Vores dygtige medarbejdere skal nok rådgive dig til den rette løsning.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 20 91 55 66, eller skriv til os på e-mail claus@johnsen-s.dk, så du kan blive helt og aldeles fri for rotter.​